Kentico Xperience Digital Experience Platform Leader

30 October 2020 at 08:00 by ParTech Media - Post a comment

G2 heeft Kentico Xperience zes nieuwe Leader badges toegekend. Dit is gebaseerd op 174 echte, onpartijdige reviews.

Deze herfst is Kentico Xperience aanwezig in de meest recente G2 Grid voor Digital Experience Platforms (DXP) Software en de G2 Grid voor Web Content Management Software. Het heeft Kentico Software met hun nieuwe en spannende ontwikkelingen in de gaten gehouden.

Dit jaar heeft Kentico hun geliefde product Kentico EMS omgedoopt tot Kentico Xperience. Ook heeft Kentico twee nieuwe divisies gevestigd om meer focus te leggen op hun producten en heeft het meer geïnvesteerd in producten, marketing en development.

Hetgeen wat Kentico Xperience het meest recent heeft gedaan is het richten van hun aandacht op het moderniseren van hun product en businessmodel. Hierbij is het meest gekeken naar hoe Kentico Xperience het juiste DXP voor de toekomst kan leveren. In het bijzonder hebben ze nieuwe DXP-features gepland en ontwikkelt. Dit zijn features die hun klanten, partners en eindklanten, nodig en gevraagd hebben om hun bedrijven vooruit te brengen.

Met de release van Kentico Xperience 13 die eraan zit te komen, is Kentico alles op de juiste plek aan het zetten zodat klanten een vliegende start kunnen maken met nieuwe features en verbeteringen. Ze hebben marketing automatisatie opnieuw ontworpen, dit is erg belangrijk voor bedrijven in deze tijd. De nieuwe features en updates zullen bedrijven helpen om contact te houden met hun klanten online omdat face-to-face ontmoetingen nu lastig zijn om te organiseren. Het helpt teams ook om operaties te stroomlijnen en de impact op marketingbudgetten en capaciteiten te verminderen.

Kentico Xperience wint zes awards

Voor Kentico Xperience DXP en WCM-mogelijkheden:

  • Leader Enterprise: producten in het Leader kwadrant in het Enterprise Grid Report zijn positief beoordeeld door G2 gebruikers en hebben substantiële Satisfaction en Market Presence scores.

  • Leader: producten in het Leader kwadrant in het Grid Report zijn positief beoordeeld door G2 gebruikers en hebben substantiële Satisfaction en Market Presence scores.

Voor Kentico Xperience WCM-mogelijkheden:

  • Leader Mid-Market: producten in het Leader kwadrant in het Mid-Market Grid Report zijn positief beoordeeld door G2 gebruikers en hebben substantiële Satisfaction en Market Presence scores.

  • Leader Small-Business: producten in het Leader kwadrant in het Small-Business Grid Report zijn positief beoordeeld door G2 gebruikers en hebben substantiële Satisfaction en Market Presence scores.

  • Momentum Leader: producten in de Leader rang in de Momentum Grid ranglijst worden door hun gebruikers in de top 25% van hun categorie producten gezet.

  • Highest User Adoption Small-Business: het hoogste User Adoption product in de implementatie index verdient de hoogste User Adoption rating in hun categorie.

Kentico Xperience behoudt ook de Users Love Us badge, deze verdienen winnende producten nadat zij 20 reviews hebben gekregen met een gemiddelde van 4.0 sterren.

Wil je weten wat Kentico Xperience kan betekenen voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op: 085-0020678

[email protected]

https://xperience.io/discover/blog/2020-10/kentico-xperience-is-named-a-dxp-leader-by-g2