ReactiveUI Virtual Conference

31 August 2020 at 16:00 by ParTech Media - Post a comment

ReactiveUI is een cross-platform model-view-viewmodel (MVVM) framework voor alle .NET platformen en is geïnspireerd door functionele reactive programming.

Deze conference biedt een aantal interactieve presentaties met de ontwikkelaars en verschillende gebruikers van het framework. Het zal plaatsvinden op 19 september en starten om 08:00 uur en registratie is gratis. Aan het einde van dit artikel vind je de link voor registratie.

Er zullen verschillende sprekers zijn bij deze Virtual Conference. Een van de sprekers is Michael Stonis. Michael Stonis is een Microsoft MVP en partner bij Eight-Bot, een software consultancy bureau, waar hij focust op mobile en cloud solutions voor bedrijven die .NET gebruiken.

Hij gaat vertellen over Advanced Rx en Dragons. Je weet bijvoorbeeld hoe observables werken en RxUI is toegevoegd in je project, maar wat doe je dan? Reactive Extensions en Reactive UI hebben heel veel functionaliteiten verstopt zitten onder het oppervlak. Sommigen zijn makkelijk te ontdekken, maar voor anderen moet je echt op onderzoek uit. Michael Stonis vertelt hierover tijdens zijn presentatie.

Een andere spreker genaamd Rich Bryant is een voormalig RF Engineer voor het Britse leger die ontwikkelaar is geworden. Hij heeft 20 jaar ervaring in het vak. Hij vertelt over een project waarin ReactiveUI, Blazor, IndexedDb, Refit en AspNetCore worden gebruikt met een klein beetje LanguageExt Functional Programming om one-way notifications via Server Side Events te deployen. Alle delen hiervan kunnen apart gebruikt worden!

Bekijk de website voor meer informatie over sprekers en registratie:

https://www.rxuiconf.net/

Latest