Frontend Developer Love Conferences

30 July 2020 at 12:00 by ParTech Media - Post a comment

Frontend Developer Love is de grootste JavaScript Conference in Europa met meer dan 3.000 aanwezigen die uit meer dan 50 verschillende landen komen. Zij zijn begonnen in februari 2018 met Frontend Love & Vue.js Amsterdam, nu zijn zij verantwoordelijk voor vele andere Conferences in Europa onder de naam Frontend Love Brand.

Zo hebben zij afgelopen maand op 24 juli AngularNL 2020 georganiseerd van 14:00 tot 21:00 (CEST). Hier was het mogelijk om online een actief netwerk van Angular developers te ontmoeten om samen plezier te hebben, te leren, kennis te delen en vragen te stellen. Hierbij waren 11 sprekers die vertelde over onderwerpen als Ivy, RxJS, E2E Testing en nog veel meer.

Er volgen in september nog twee Conferences. De eerste, React Live Conference 2020, zal plaatsvinden op vrijdag 11 september. Het is een kans om experts op het gebied van React hun kennis te zien delen via een online podium. Het zal over vele onderwerpengaan zoals, hooks, testing, state management, performance, Next.js, Style Components en meer. Ook zullen de meest recente onderwerpen besproken worden zoals Recoil.js. De Conference maakt het mogelijk om deel te nemen aan een HD online React talk stream, Q&A sessies, panel discussies, Tech Chat kanalen om zo van je collega’s te leren en te participeren in een community evenement. Ook bevat het een ‘afterparty’ vanaf je bank thuis. Ook voor deze Conference is de call voor papers nog open, je kunt jouw sessie indienen via de website. Hier kun je ook tickets kopen en vind je het gehele programma:

https://www.reactlive.nl/

De tweede Conference, Vue.js Global 2020, is 17 en 18 september. Dit is de grootste en meest speciale Vue Conference en Community evenement in de wereld. Vue.js Amsterdam organiseert deze Conference met Evan You die de gastheer zal zijn voor 15+ Vue Core teamleden en Vue enthousiasten. Het zal gaan over het laatste nieuws over Vue.js 3.0 en nog veel meer. De call voor papers is nog open, je kunt jouw sessie indienen via de website. Ook zijn op de website de tickets verkrijgbaar en kun je het gehele programma zien:

https://www.vuejs.amsterdam/

Latest