Steve McGill geselecteerd als Sitecore Technology MVP 2019

01 February 2019 at 15:00 by Martijn van der Put - Post a comment

Op 1 februari heeft Sitecore de nieuwe Sitecore Most Valuable Professionals van 2019 bekendgemaakt. Het MVP programma erkent uitzonderlijke technische community-leiders die als initiator fungeren voor verandering en innovatie. ParTech's eigen Steve McGill is daarbij geselecteerd als Sitecore Technology MVP.

Sitecore’s MVP’ers delen op vrijwillige basis hun passie  voor webtechnologie en bevorderen hiermee de objectieve uitwisseling van kennis. De Sitecore MVP Award beloont de meest actieve Sitecore community-leden wereldwijd, die bijdragen leveren van onschatbare waarde. Dit doen zij door technische oplossingen van problemen en het ontdekken van nieuwe manieren om technologie te transformeren. Het programma biedt MVP’ers een aantal voordelen, waaronder:toegang tot technische bronnen zoals preview versies van Sitecore’s software.

MVP’ers zijn technologische experts die anderen inspireren om te leren en te groeien door middel van actieve deelname aan de technische community van Sitecore. Zij houden zich niet bezig met het evangeliseren van Sitecore. Ze zijn gepassioneerd over het verbeteren van technologie, het stimuleren van innovatie en het delen van hun kennis en praktijkervaringen met gebruikersgroepen via blogs en sociale kanalen. De prestigieuze lijst van dit jaar bestaat uit individuen met deze passie voor Sitecore, de bereidheid om anderen te helpen innoveren en het gebruik van webtechnologie te bevorderen.

Latest