Connect met de toekomst van Kentico Xperience

30 oktober 2020 om 08:00 by ParTech Media - Post a comment

Op 2 en 3 november zal een virtueel evenement plaatsvinden van Kentico Xperience. De agenda zit vol over alles wat je moet weten over Kentico Xperience. Het programma zal verspreid worden over twee halve dagen, het grootste gedeelte van de sessies is van tevoren opgenomen. De presentaties zijn ook nog te bekijken na het evenement. Op dag één zullen er verschillende onderwerpen aan bod komen. Voorbeelden zijn het moderniseren van Kentico Xperience, de toekomst van ASP.NET Core met live projecten in MVC en wat er nieuw is in marketing automation. Voor de tweede dag heb je de keuze tussen twee tracks. Bekijk de link aan het einde van dit bericht voor de onderwerpen per track.

Online netwerken

“We weten dat netwerken en discussies een belangrijk deel van het Connection evenement zijn. Om deze traditie voort te zetten hebben we veel tijd gestoken in het kiezen van het perfecte platform voor de onlineversie van dit jaar zodat alle aanwezigen effectief kunnen netwerken.” – Petr Palas, CEO. Het platform dat gebruikt zal worden is Hubilo. Het biedt één-op-één netwerken met video en online discussie tafels voor meerdere mensen.

Registreer je voor dit online evenement op de website: https://connection.xperience.io/

LET OP: Selecteer de goede regio en kijk in welke tijdzone de agenda staat weergegeven!