Introductie van Kentico Xperience 13 Refresh 3

23 november 2021 om 01:00 by ParTech Media - Post a comment

In dit artikel staan een aantal belangrijke gegevens over Kentico Xperience 13: Refresh 3. Kentico Xperience 13: Refresh 3 is de nieuwste versie van het bekroonde DXP (digital experience platform) dat contentbeheer, digitale marketing en e-commerce combineert, on-premises of in de cloud. Refresh 3 maakt het maken van interessante bestemmingspagina's sneller en efficiënter.

Met Refresh 3 maak je voortaan nog sneller en zonder fouten nieuwe pagina’s. De low-code/no-code-aanpak zorgt ervoor dat marketeers de webpagina's en bestemmingspagina's kunnen ontwerpen zonder hulp van ontwikkelaars. Bovendien biedt het je veel opties om jouw bezoekers te betrekken met gepersonaliseerde inhoud, interactieve functies en A/B-testen.

Toon meerdere gerelateerde pagina's in één stap

Refresh 3 biedt een oplossing die voor het proces om meerdere gerelateerde pagina’s te tonen. Selecteer meerdere pagina's met behulp van de Content Selector, hiermee voeg je snel meerdere pagina's aan een enkele widget toe.

Krijg elke keer de juiste inhoud in de juiste zone

Met Widget Zone Restrictions kunnen ontwikkelaars bepalen welke widgets geschikt zijn voor elke zone. Bij het bouwen van pagina's krijg je alleen de geschikte widgets aangeboden. En als je een widget naar een andere positie sleept en neerzet, zie je in welke zone hij mag zitten.

Laat uw widgets hun zones volgen

Met de nieuwe Widget Zone Names kunnen ontwikkelaars aan elke zone een titel toevoegen. Vervolgens onthoudt het systeem tot welke zone elke widget behoort. Als een redacteur besluit de zones te verwisselen, "volgen" de widgets ze automatisch naar de nieuwe posities.

Hieronder staan nog een aantal andere voordelen van Kentico Xperience 13 op een rijtje.

Best-of-breed Marketing Automation stelt marketeers in staat om eenvoudig geautomatiseerde workflows uit te voeren die communicatieprocessen stroomlijnen, klantbetrokkenheid vergroten en marketingprestaties verbeteren.

Herbruikbare inhoud bespaart tijd doordat redacteuren bestaande inhoud op nieuwe pagina's kunnen hergebruiken en alle mediabronnen op één plek kunnen opslaan.

Platformverbeteringen, waaronder nieuwe functies voor paginatypes, zoeken, dynamische routering en meer, die de productiviteit verhogen en ontwikkelaarsbronnen verminderen.

Azure Text Sentiment Analysis onderscheidt positieve en negatieve bewoordingen in opmerkingen van gebruikers en maakt het mogelijk om automatische reacties met het juiste bericht in te stellen.

Contentpersonalisatie met behulp van AI van Recombee met automatische aanbevelingen voor de meest relevante content.

Een toekomstbestendig webframework met toonaangevende prestaties dat zorgt voor betere laadtijden, meer controle over code en vereenvoudigde implementatie met het ASP.NET Core MVC-framework.

Kentico Toolkit voor platforms van derden, ontworpen om de ontwikkeling te versnellen en marketeers sterker te maken.

Integraties met spraakassistenten Amazon Alexa en Google Home om de beheerinterface te bedienen.

Dit zijn een aantal belangrijke punten over het nieuwste DXP platform van Kentico Xperience. Mocht je meer willen lezen over Kentico Xperience 13: Refresh 3, klik hier.

ParTech is officieel Kentico partner en heeft in de afgelopen jaren voor diverse klanten mooie nieuwe online platformen ontwikkeld op basis van Kentico. ParTech is dé partner voor je online platform als het gaat strategie, concept, realisatie, support & beheer en trainingen.

Ben je benieuwd wat ParTech voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op op 085 0020678 of stuur een email naar [email protected]

Nieuwste