Officieel Kentico Partner

30 juli 2020 om 12:00 by ParTech Media - Post a comment

Wij zijn verheugd bekend te mogen maken dat wij als dé technische implementatiepartner voor online applicaties nu ook officieel Kentico Xperience partner zijn.

Kentico CMS is een web content management system (WCMS) voor het bouwen van websites, online winkels, intranets en Web 2.0 community sites. Kentico CMS maakt gebruik van ASP.NET en Microsoft SQL Server voor ontwikkeling via hun Portal Engine, met behulp van Visual Studio, of door middel van Microsoft MVC. Kentico gaat ook goed samen met Microsoft Azure.

Kentico Digital Experience Platform maakt het mogelijk om een prettige ervaring te bouwen. Bovendien maakt Kentico Digital Experience Platform het mogelijk om je bedrijf sneller te laten groeien door middel van een goed digitaal platform dat content management, digitale marketing en commerce combineert. Het bevat veel aspecten zoals:

  • Content management
  • Digitale marketing
  • Commerce
  • Platform voor klantgegevens
  • Automatisering
  • Analytics

Binnen ParTech hebben wij gecertificeerde Kentico developers met veel ervaring. Naast de technische implementatie hebben we ook mogelijkheden om het concept en design uit te voeren.

Nieuwste