Virtuele Sitecore Symposium 2020

30 september 2020 om 02:00 by ParTech Media - Post a comment

Het Virtuele Sitecore Symposium zal dit jaar plaatsvinden van 26 oktober tot en met 28 oktober. Het symposium biedt een volle agenda voor de drie dagen. Hierbij krijgen verschillende sprekers en onderwerpen het podium. Leslie Odom Jr. is een Tony en Grammy Award winnende artiest. Hij is het meest bekend van zijn rol als Aaron Burr in de Broadway smash Hamilton. Leslie zal de gast-keynote geven over “Failing Up: How to Take Risks, Aim Higher, and Never Stop Learning”. Leslie zal zijn levenslessen delen over het volgen van je passie, het ontdekken van je eigen potentie en het omringen van jezelf met de juiste mensen.

De Chief Executive Officer van Sitecore, Steve Tzikakis, zal in de vorm van een algemene sessie een Sitecore business update geven. Ook zal de Chief Marketing Officer van Sitecore, Paige O’Neill, verschillende sessies geven over bijvoorbeeld marketing op elk moment, het creëren van het ultieme moment met een panel met Sitecore Ultimate Experience Award winnaars en het bouwen van het CMO-CIO partnership.

Bekijk deze link voor alle sprekers en de agenda van het symposium: https://symposium.sitecore.com/agenda.

Sitecore vraagt dit jaar aan hun gebruikers om hun momenten en verhalen te delen. Zij vragen naar korte en leuke video inzendingen die de community samenbrengen op nieuwe manieren. Zij vragen inzendingen in verschillende categorieën:

  • Wat is je grappigste herinnering van de 2020 quarantaine? Vertel wat je heeft laten lachen wanneer je terugkijkt op afgelopen jaar.
  • Gesprekken met… Wat denkt je kind, partner of vriend wat jij doet voor Sitecore? Neem dit op in een interview-stijl, ongecensureerd!
  • Talent: Wat is je geheime skill? Ze vragen naar jongleerders, zangers, muzikanten, atleten en meer. Dit is jouw kans om de wereld te laten zien wat jij kan.
  • De huisdieren van Sitecore: Laat de aanwezigen alle trucjes van je pluizige vrienden zien.
  • Gedenkwaardige momenten: Zend een foto in die jouw favoriete Symposium ervaring of all times samenvat.

Ook is het natuurlijk nog mogelijk om je in te schrijven voor het symposium zelf, beide kan via deze link: https://symposium.sitecore.com/registration

Nieuwste