Sitecore World Tour: virtuele programma’s

28 juni 2020 om 11:00 by ParTech Media - Post a comment

Door het Corona virus zijn veel evenementen afgelast. Zo ook de Sitecore World Tour. De zorgen rondom het virus blijven groeien, daarom heeft ook Sitecore besloten om de face-to-face onderdelen van alle aankomende Sitecore World Tour evenementen te annuleren. Hiermee zet Sitecore de gezondheid en veiligheid van klanten, partners en organisatoren van evenementen op nummer één.

Sitecore heeft de afgelopen tijd World Tour evenementen vervangen met een digitaal programma. In juni zijn al verschillende webinars gehouden zoals ‘Sitecore 101: Performance, Resilience and Scale’, ‘inSITE for partners – How to build a content hub business’ and ‘Rethinking marketing content management in current times’.

Op 31 Juli zal de Sitecore World Tour Conference’ online plaatsvinden van 10:00 uur tot 13:00 uur lokale tijd.

Op de website kun je aangeven dat je op de hoogte gesteld wil worden wanneer registratie voor een van hun virtuele programma’s mogelijk is. Ga naar de website en vul het formulier in om op de hoogte te blijven van virtuele evenementen.

https://www.sitecore.com/webinars/world-tour-virtual

Nieuwste