Kontent Horizons

30 oktober 2020 om 08:00 by ParTech Media - Post a comment

Horizons is een virtuele conferentie die op 19 november zal plaatsvinden voor degene die de beste manier willen vinden om hun content te gebruiken. Horizons brengt CMS professionals samen om de beste werkmethodes te bespreken, inzichten gebaseerd op data te delen en kansen tot nieuwe partnerschappen te ontdekken.

Deze virtuele conferentie biedt je de kans om inzichten van experts van jouw industrie te verkrijgen. Je leert over de laatste trends in de digital experience en content management wereld. Dit leer je van sprekers die op de voorgrond staan van de digitale innovatie. Ook ontmoet je digitale leiders. Horizons geeft aanwezigen de kans om ideeën uit te wisselen en ervaringen te delen. Er zullen wedstrijden, virtuele meetings, chats en nog veel meer zijn. Klanten van Kentico Kontent Enterprise zullen hun ervaringen presenteren en Kontent product experts zullen de toekomst delen van het meest innovatieve headless CMS.

Een voorbeeld van een onderwerp dat aan bod komt is de toekomst van content management, hierover zal een panelgesprek worden gehouden door de CEO van Kentico Software, Petr Palas, en managing director van Kentico Kontent, Bart Omlo. Ook zal er gesproken worden over het aanpakken van grootschalige zakelijke contentactiviteiten door de Director of Product Marketing van Kentico Kontent, Corey Hamilton, en Product Manager van Kentico Kontent, Tomas Hruby. Bekijk de hele agenda via de link hieronder.

Verkrijg je gratis ticket via de link hieronder om de toekomst van content management te ontdekken samen met experts die je zullen uitdagen en inspireren om content en digitale ervaringen te creëren met de snelheid van nu!

https://horizons.kontent.ai/